VAZO UITNODIGING
DONDERDAG 12 DECEMBER
AANMELDEN
Bedrijvenvereniging VAZO
Hullenbergweg 1
1101 BW Amsterdam
ERIK RENTENAAR
Erik Rentenaar begeleidt al sinds 2007 met enige regelmaat de zakelijke speeddates voor de VAZO-leden. Daarnaast verzorgt hij ook trainingen voor ondernemers om hun netwerken efficiënter in te zetten.
15 jaar is hij werkzaam geweest binnen Fortis om vervolgens naar ABN AMRO Bank over te stappen waar hij directeur van de kantoren in Amsterdam Zuidoost, Diemen en Amsterdam Zuidoost was.
Daarna waagde hij de sprong naar het ondernemerschap en richtte hij 'Zorgeloos Wonen - Rentenaar Consultancy' op. Zij verzorgen hypotheken en vastgoedfinancieringen voor woonhuis en commercieel vastgoed, gericht op ondernemers.
Zakelijk speeddaten werkt!
Geachte mevrouw/heer ,
Op 12 december vanaf 9.30 uur speeddaten we opnieuw in het kantoor van de VAZO aan de Hullenbergweg 1. Kom (leren) pitchen en vergroot uw netwerk zodat u naar buiten gaat met nieuwe afspraken in uw agenda. We starten met koffie en een broodje waarna u onder de kundige leiding van Erik Rentenaar gaat pitchen. Doen is durven, vaker doen is groeien!
daten doe je zo!
Natuurlijk vereist succesvol speeddaten enige voorbereiding. Erik Rentenaar (zie info links) vertelt u hoe u in 1 minuut duidelijk kunt maken wie u bent en wat u doet. Tijdens het speeddaten komt u binnen 2 minuten te weten wat u en uw mede VAZO-lid voor elkaar kunt betekenen.
Om zoveel mogelijk bedrijven met elkaar in contact te brengen kan slechts 1 persoon per bedrijf deelnemen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus schrijf snel in door linksboven op aanmelden te klikken!
PROGRAMMA
09.30 uur : Ontvangst
09.45 uur : Welkom door Erik Rentenaar
09.50 uur : Uitleg speeddate en start
11.00 uur : Napraten
11.30 uur : Einde
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development