Werken met millennials: Zo maak je het succesvol!
Geachte mevrouw/heer ,
True en Treams nodigen u uit om in een interactieve masterclass aan de slag te gaan met het thema: 'Werken met millennials'. Werkgevers kijken vaak huiverig naar deze zogenaamde generatie Y. Maar de realiteit is dat we niet meer om ze heen kunnen en dat is maar goed ook! True en Treams bieden u facts & figures, praktische tips en best practices van hun klanten. Van arbeidsvoorwaarden tot werksfeer: Het komt allemaal aan bod tijdens de HR bijeenkomst van VAZO aan het WERK! op 23 september. 

De millennials worden vaak gezien als een grenzeloze generatie. Alsof de generatie Y alleen rijk wordt door te vloggen op YouTube, onbeperkt budget heeft om de wereld rond te reizen en bij wie geld voor een dagelijkse ‘coffee-to-go’ de nieuwe norm is geworden. Dit beeld klopt echter niet helemaal. Millennials zijn juist niet lui maar kennen andere normen en waarden als het gaat om werk. In 2020 is meer dan de helft van de beroepsbevolking millennial: Organisaties kunnen niet meer om hen heen. En dat is maar goed ook. Wat drijft deze generatie? Hoe zorgt u ervoor dat ze bij u willen werken? En hoe zorgt u ervoor dat ze bij u blijven en zich blijven ontwikkelen? Tijd om uitgebreid stil te staan bij de medewerkers van de toekomst.

Natuurlijk staat ook de 'Marktplaats' weer op het programma. Neem daarom (indien van toepassing) 3 vacatures mee en 3 (anonieme) profielen van medewerkers die u wilt begeleiden naar een nieuwe werkgever. 

Agenda:
16.00 - 16.05: Ontvangst en introductie door True  
16.05 - 16.50: Werken met millennials: Zo maak je het succesvol! door Treams
16.50 - 17.00: Voortgang ZO aan de slag: Hoe helpen we 1.000 inwoners uit Zuidoost aan werk?
17.00 - 17.30: Marktplaats

Adres:
True, Keienbergweg 100, 1101 GH in Amsterdam Zuidoost. Er is parkeergelegenheid.

U kunt zich HIER aanmelden.
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development