VAZO UITNODIGING
DINSDAG 18 JUNI
aanmelden
Locatie: Hullenbergweg 1
1101 BW Amsterdam
Stephan Boscu
Stephan Boscu werkt als Cyber Security Consultant bij Comsec, een van oorsprong Israëlische organisatie op het gebied van Cybersecurity en informatiebeveiliging. Na zijn loopbaan bij Het Korps Mariniers en de Koninklijke Luchtmacht, helpt Stephan u om de mogelijke risico’s met betrekking tot uw fysieke en digitale informatie te verkleinen en de negatieve gevolgen van een security incident voor uw organisatie te minimaliseren.
Is uw werkplek bestand tegen passanten en hackers?
Geachte mevrouw / heer ,
Voor veel werknemers komen de volgende uitspraken van de security officer misschien wel bekend voor: 'Lock je computerscherm, haal die memo met wachtwoorden van je scherm, zet die dossiers nou eens achter slot en grendel'! Deze variant van awareness is niet afdoende. De gevolgen en de risico’s die kunnen ontstaan wanneer ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie en daar misbruik van maken zijn groot.
Het is van belang dat bedrijven volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) goed omgaan met klant- en bedrijfsgegevens. Het hebben van een Clean Desk Policy kan deze scenario’s verminderen. Ook draagt het bij aan een professionele uitstraling van het bedrijf, want wie wil nou geen opgeruimde en flexibele werkplekken zien? 
Op dinsdag 18 juni vanaf 15:00 uur krijgt u tips van Comsec, dé specialist op het terrein van cyber security!

PROGRAMMA

15:00 uur: Inloop
15:15 uur: Welkom
15:20 uur: Inleiding door Jelle Knüppe - Sales manager Comsec Benelux
15:30 uur: Stephan Boscu - Cyber Security Consultant - Van nu naar beter
16:15 uur: Vragenronde en netwerken
17:00 uur: Einde
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development