VAZO UITNODIGING
28 FEBRUARI
AANMELDEN
Jordi Jansen
Bitcoins en blockchain: Het zijn de toverwoorden van dit moment. Maar wat is het nou precies? En gaat de wereld er echt door veranderen? De bitcoingekte ontneemt helaas het zicht op de erachter liggende techniek van blockchains.
Zoals het internet vanaf de jaren '90 de wereld op z’n kop zette, zal blockchain dat het komende decennium doen. Want deze technologie maakt ‘middle men’ zoals notarissen, advocaten, banken etc. deels overbodig. Op De Haagse Hogeschool is Jordi Jansen, docent Finance & Control, een van de voortrekkers. Hij geeft college over blockchain.
Ledenborrel bij ROC TOP
Geachte mevrouw/heer ,
Tijdens de VAZO ledenborrel op donderdag 28 februari lanceert ROC TOP de pilot opleidingen 'Banken en Verzekeringen'. ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of op een vervolgstudie. Met circa 4.000 studenten lijkt ROC TOP een grote onderwijsinstelling maar het onderscheid schuilt in de persoonlijke aandacht die aan de studenten wordt gegeven. De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam met zo'n 450 medewerkers die ruim vijftig verschillende opleidingen aanbieden. Hier worden de ondernemers van de toekomst opgeleid. Een toekomst die snel verandert. We kunnen ons niet meer voorstellen hoe we werkten zonder internet. Over enkele jaren zullen blockchains grote invloed op ondernemen hebben. Gastspreker Jordi Jansen licht een tipje van de Blockchainsluier voor u op.
PROGRAMMA EN LOCATIE
17.00 uur - Inloop
18.00 uur - Welkomstwoord Reinier Mutsaerts - voorzitter bestuur VAZO
18.05 uur - Welkomstwoord Ineke van der Linden - voorzitter College van Bestuur ROC TOP
18.10 uur - Bitcoins en blockchain - Jordi Jansen
18.30 uur - Netwerkborrel en walking dinner
20.00 uur - Einde

Locatie en parkeren
Vlaardingenlaan 15
1062 HM Amsterdam

Parkeren kan op het eigen terrein en in de omliggende straten.
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development