VAZO UITNODIGING
DONDERDAG 26 SEPTEMBER
AANMELDEN
ADRES:
LANGS DE AKKER 5, 1186 DA AMSTELVEEN
SMAKELIJK GEREGELD!

De gedrevenheid en het persoonlijke contact met klanten heeft Jaspers Group groot gemaakt. Al bijna 20 jaar verzorgen zij lunches, borrels en (kerst)diners op één van hun schitterende locaties waarbij elk detail telt. Van eenvoudig borrelhapje tot een diner van sterrenkwaliteit, het is smakelijk geregeld.
Jaspers Group verzorgt ook de catering voor Wijngaard De Amsteltuin. Eigenaren Annelies Kruijthoff en Douwe Woudstra willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze mooie plek. Zo realiseren zij in de wijngaard dagbesteding voor mensen met een cognitieve beperking. Daarnaast kunnen particulieren en organisaties tijdens feesten, proeverijen, vergaderingen en andere bijeenkomsten de sfeer opsnuiven van een wijngaard. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe wijnbouw plaatsvindt en hoe wijn gemaakt wordt.
Ledenborrel en rondleiding door wijngaard de Amsteltuin
Geachte mevrouw/heer ,
De zomer is voorbij, ondernemend Amsterdam is weer op kruissnelheid! Tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. En dat doen we op donderdag 26 september in Wijngaard De Amsteltuin: Een oase van rust en gezelligheid waar gastheer Jaspers Group u verwent met heerlijke culinaire hoogstandjes. Tijdens de borrel kunt u aansluiten voor een rondleiding door de wijngaard en kunt u deelnemen aan een proeverij.
PROGRAMMA 
17.00 uur - Inloop
18.00 uur - Welkomstwoord Huib van Santen - Directeur VAZO
18.05 uur - Welkomstwoord door Jaspers Group
18.15 uur - Op de zeepkist!
18.25 uur - Kennismaken met Wijngaard De Amsteltuin
18.30 uur - Netwerkborrel, rondleiding door de wijngaard en diner
20.00 uur - Einde
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development