vazo aan het werk! Matchen 2.0
Geachte mevrouw / heer ,
'Matchen 2.0', wat werkt in deze snelle tijden met een krappe arbeidsmarkt? Daar buigen we ons over tijdens de HR bijeenkomst op 1 juli tussen 16.00 uur en 17.30 uur. We zijn te gast bij Promotion Partners aan de Hoogoorddreef 15 in Amsterdam Zuidoost. Aansluitend is er tijd om te borrelen en te netwerken. 
 
In deze krappe arbeidsmarkt is het vinden van geschikt personeel voor iedereen een zorg. Daarom is het tijd om op zoek te gaan naar onbenut potentieel. Denk daarbij aan de eigen medewerkers die meer in hun mars hebben dan vermoed, maar ook aan mensen met een uitkering (ZO aan de slag) en leerlingen van het ROC die de aansluiting dreigen te missen met de arbeidsmarkt. Kenmerkend voor al deze mensen is dat matchen niet vanzelf gaat en dat talent onbenut blijft. Matchcare heeft een diagnose-, ontwikkel- en matchplatform gerealiseerd dat verder gaat dan matchen op CV’s en vacatures. Misja Bakx, directeur van Matchcare, schets aan de hand van concrete voorbeelden hoe werkgevers deze kennis en aanpak in de praktijk kunnen brengen zodat met het onbenutte potentieel openstaande banen ingevuld kunnen worden.
 
Natuurlijk staat ook de 'Marktplaats' weer op het programma. Neem daarom (indien van toepassing) 3 vacatures mee en 3 (anonieme) profielen van medewerkers die u wil begeleiden naar een nieuwe werkgever. 

Agenda:
16.00 - 16.05: Ontvangst en introductie door Promotion Partners 
16.05 - 16.50: Matchen 2.0 
16.50 - 17.00: Voortgang ZO aan de slag: Hoe helpen we 1.000 inwoners uit Zuidoost aan werk?
17.00 - 17.30: Marktplaats

Adres:
Promotion Partners, Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam.
Indien u met de auto komt, kunt u om de hoek parkeren op P9.

U kunt zich HIER aanmelden.
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development