VAZO UITNODIGING
DONDERDAG 27 JUNI
aanmelden
Oma Ietje
Heesterveld 3
1102 SB, Amsterdam


Bas, Eli en Xander - de uitbaters van Oma Ietje - zijn samen goed voor een slordige 75 jaar horeca-ervaring en dat komt de groei van het eens zo kleine koffietentje ten goede. Sinds kort kunt u er van woensdag t/m zaterdag ook terecht voor een diner. De kaart past bij- en doet recht aan de buurt. En natuurlijk kunt u bij Oma Ietje ook nog steeds terecht voor ontbijt, lunch, bedrijfsborrels en feestjes! 
Oma Ietje is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Het ligt naast het metrostation Bullewijk waar metro 54 en 50 halt houden. Ook met de auto is Oma Ietje goed bereikbaar. Er is parkeermogelijkheid in de buurt voor € 1,40 per uur.
LEDENBORREL BIJ OMA IETJE
Geachte mevrouw / heer ,
Het wordt zomer! En dat betekent dat we op donderdag 27 juni te gast zijn bij Oma Ietje voor de laatste ledenborrel voor het reces. In een paar jaar tijd is ontbijt- en lunchzaak Oma Ietje een begrip geworden in Zuidoost. Het begon als een klein koffie- en taartenzaakje maar is uitgegroeid tot een volwaardige horecagelegenheid met een ruim terras. Oma Ietje is het kloppende hart van het Heesterveld. Geliefd bij bewoners, forensen en toeristen is Oma Ietje dé verbindende factor van de buurt. Heesterveld is van voormalige probleemwijk getransformeerd in een creatieve hotspot. Van no-go area naar een paradepaardje en een voorbeeld van hoe de Bijlmer ooit bedoeld was. Kom gezellig netwerken en borrelen in de huiskamer van het Heesterveld!
programma
17.00 uur - Inloop
18.00 uur - Welkomstwoord Reinier Mutsaerts - Voorzitter bestuur VAZO
18.05 uur - Welkom door Xander van Oma Ietje
18.15 uur - Op de zeepkist!
18.25 uur - Netwerkborrel en walking dinner
20.00 uur - Einde
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development