VAZO UITNODIGING
Nieuwjaarsborrel donderdag 31 januari
aanmelden
KLOOSTERBIER

Al ruim twee jaar brouwt Brouwerij Kleiburg kloosterbieren in de Bijlmer. Een deel van de winst ten goede komt aan het Kleiklooster. 
Johannes van den Akker, abt van het Kleiklooster: 'De nieuwe Kleiburg Pop-Up locatie is een mooie volgende stap waar we de waarden willen uitdragen van het Kleiklooster: Een gastvrije plek waar we mensen willen verwelkomen.'
Kleiburg Koffie is het begin van het ecosysteem dat Kleiburg aan het ontwikkelen is. Het doel is het bouwen van een organisatie die ambachtelijke lokale producten maakt, waarbij circulair ondernemen centraal staat: Het creëren van plekken waar aandacht is voor mens, product en omgeving, net zoals vroeger de kloosters dat deden. Plekken waar er in werk, onderdak en persoonlijke aandacht wordt voorzien.
Nieuwjaarsborrel in Kleiburg POP-UP in de Amsterdamse Poort
Geachte heer/mevrouw ,
Kleiburg is het bier van het Kleiklooster: een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer. Brouwerij Kleiburg is een sociale onderneming en laat zich inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren. Wegens groot succes en slechts 2 jaar na de opening van de brouwerij en het Proeflokaal naast de IKEA, opent Kleiburg een tweede locatie in de Amsterdamse Poort: Kleiburg POP-UP. En met de nieuwe locatie wordt er ook een nieuw product gelanceerd: Kleiburg Koffie! Op donderdag 31 januari nodigen wij alle VAZO-leden en de relaties van ZuidoostPartners uit voor een preview van de POP-UP vestiging. Kom proeven, netwerken en genieten in dit nieuwe pareltje van de Bijlmer.
programma en locatie
17.00 uur - Inloop
18.00 uur - Welkomstwoord Reinier Mutsaerts - Voorzitter bestuur VAZO
18.05 uur - Citymarketeer Arno Gorissen - ZuidoostPartners
18.10 uur - Martijn Horsman - Eigenaar Brouwerij Kleiburg
18.20 uur - Netwerkborrel en walking dinner
20.00 uur - Einde

Locatie en parkeren

Bijlmerplein 730
Parkeerfaciliteiten: Boven op het dek, Q-park P24. 
Klik hier om u af te melden voor alle VAZO uitnodigingen en nieuwsbrieven.
bekijk online | www.vazo.nl
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door araneum software development